This topic contains 3 replies, has 2 voices, and was last updated by  Helen 4 months, 1 week ago.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #13155

    gwan
    Participant

    When I connect the jetpack to my site, the featured image on the single product page displays as the URL only. You also cannot select any of the gallery thumbnail images. Is there an update to the theme that fixes this code issue? Please see the images to get a visual of what I am talking about. A video showing the issue can be seen here: https://gwan.thedzignstudio.com/wp-content/uploads/2018/06/Image-Issue-on-Product-Page-Jetpack.wmv. The second video shows that the image comes back when jetpack is disconnected. https://gwan.thedzignstudio.com/wp-content/uploads/2018/06/Disconnecting-Jetpack-showing-image-again.wmv.

    So I am not sure why just connecting to Jetpack causes this issue with woocommerce. Please help as I cannot take my site live without the woocommerce services and my images working properly!

    #13156

    Helen
    Participant

    Hello Gwan!

    Thank you for contacting us!
    We’ve never claimed about compatibility with the Jetpack officially and therefore can not support it within the theme.
    We highly recommend you to contact the Jetpack support team. They should help you to resolve the issue.
    If you have any difficulties with the initial theme functionality, please, feel free to contact us.

    Best Regards, DFD Support Team.

    #13158

    gwan
    Participant

    In case anyone else has run into this problem, the issue can be fixed by going into JetPack and turning off the option to serve the images from the jetpack server…

    #13159

    Helen
    Participant

    Hello Gwan!

    Thank you for informing!

    Best Regards, DFD Support Team.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.